wrapper

Kampanjer

Fri och snabb frakt inom Sverige
Vi svarar inom 24 timmar
Hide Main content block

Våra Fönster och Dörrar

Få mer information om våra fönster- och dörrsystem av Trä, PVC: Fasta, Sidohängda, Vridbara, Traditionsfönster, Flaggfönster, Överkantshängda, Halvrunda, Runda, Specialfönster, Altandörrar, Fönsterdörrar, Ytterdörrar, Skjutdörrar, Balkongdörrar, Innerdörrar, Par & Enkeldörrar. Hittar du inte den produkt du letar efter? Vänligen, kontakta oss.

Offertförfrågan

För att få offert använd vårt kontaktformulär eller ring oss på 08-12148030. Specificera de fönster- och dörrsystem som ni önskar få offert på med mått, antal, fönster- och dörrtyp, färg, leveransadress, dina kontaktuppgifter och bifoga gärna ritning alternativt specifikation. Du kommer att bli kontaktad av en av våra erfarna projektledare inom 24 timmar.

Kvalitét och Garanti

Få mer information om kvalitét på våra produkter, kvalitét på de materialen vi använder oss av i tillverkningsprocessen, samt information om våra garantier på våra produkter, installationsarbeten och tekniskt underhåll. Om du inte hittar det du letar efter är du varmt välkommen att kontakta oss per telefon eller e-post.

Om oss

Bolaget Fönstex AB tillverkar och erbjuder sina kunder högkvalitativa fönster och dörrar av trä och PVC. Vi har tre produktionslinjer: träfönster och dörrar, träfönster och dörrar med aluminium, plastfönster och dörrar.

Kontakta oss