wrapper

Kampanjer

Fri och snabb frakt inom Sverige
Vi svarar inom 24 timmar

Alla våra produkter (huvudsystem) har genomgått tester i laboratorium och matchar de gällande regelverkets krav och uppfyller kvalitetskrav som ställs inom den Europeiska unionen (EU). Våra fönster har testats för följande parametrar: värmeledningsförmåga, ljudisolering, vindmotstånd, vattentäthet och lufttäthet.

Våra produkter (plast- och träprodukter) har CE-märkning och vi kan vid behov eller på begäran av kunden tillhandahålla extra CE-klistermärken och CE-certifikat vid varje leverans eller styckvisa produkter.

När det finns CE-märkning hos tillverkaren innebär det att varje produktionsfas, samt allt material som används vid produktion av våra produkter genomgår strikt kvalitetskontroll vid varje fas av produktionen, allt från beredning av materialet innan målning fram till paketering av färdiga produkter.

CE-märkning - en speciellt märke som stämplas på produkten eller ges i form av deklaration för en produkt eller ett parti av produkter som intygar om att produkten uppfyller de allmänna kraven i enlighet med EU-direktiv och harmoniserade standarder i Europeiska unionen, samt det faktum att produkten har genomgått utvärdering mot harmoniserande standarder och matchar motsvarande krav i regelverket. CE-märkningen visar att produkten inte är skadligt (farligt) för konsumenternas hälsa, samt att den är miljövänlig.

Varför välja oss?


Företaget Fönstex AB tillverkar, säljer och installerar dörrar och fönster i hela Sverige och i Norge. Vårt huvudkontor och showroom ligger i Stockholm på adressen: Västberga allé 1, 126 30 Hägersten.

Vi har väletablerad logistik i städer såsom: Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Helsingborg, Jönköping, Norrköping, Lund, Umeå, Gävle, Borås, Eskilstuna, Södertälje, Karlstad, Växjö, Halmstad, samt Oslo, Bergen, Trondheim och Kristianstad.

Våra träfönster, trädörrar, Plastdörrar (PVC-dörrar) och PVC-fönster kan du hitta på alla orter i storstockholms kommuner: Botkyrka, Danderyd, Ekerö, Haninge, Huddinge, Järfälla, Lidingö, Nacka, Norrtälje, Nykvarn, Nynäshamn, Salem, Sigtuna, Sollentuna, Solna, Stockholm, Sundbyberg, Södertälje, Tyresö, Täby, Upplands-Bro, Upplands Väsby, Vallentuna, Vaxholm, Värmdö och Österåker.

Våra fönster är tillverkade av komponenter som tillverkas av sådana världsledande företag såsom: plastprofiler från tyska Rehau, aluminiumprofiler från svenska SAPA, beslag från svenska ASSA, Stoeryd och tyska Hoppe, Winkhaus.

Om oss

Bolaget Fönstex AB tillverkar och erbjuder sina kunder högkvalitativa fönster och dörrar av trä och PVC. Vi har tre produktionslinjer: träfönster och dörrar, träfönster och dörrar med aluminium, plastfönster och dörrar.

Kontakta oss